Black triangle header
Unknown 2

Autobedrijf Wim Kok draagt stokje over aan Jordy Kuipers (AutoKuipers)

22-01-2019

Het afgelopen jaar zijn er, zoals u wellicht wel heeft gezien, veel veranderingen geweest in en rondom Autobedrijf Wim Kok in Scheveningen. De receptie en het interieur zijn veranderd, de roldeuren zijn vernieuwd en ook is de werkplaats grondig aangepakt. Maar de belangrijkste verandering is wel dat Wim Kok het stokje heeft overgedragen aan Jordy en Melvin Kuipers.

De broers Kuipers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en zijn gespecialiseerd in alle automerken ongeacht bouwjaar of type. Door de overdracht heeft de garage aan de Verseveldtweg 24 in Scheveningen maximale technische kennis en actuele expertise in huis gehaald om de huidige maar ook nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Jordy Kuipers is al ruim een jaar werkzaam in Scheveningen en ondertussen ook een bekend gezicht voor de vaste klanten van het bedrijf. Daar waar Wim het de laatste tijd rustiger aan heeft gedaan, is Jordy verder gegaan met het vernieuwen van het bedrijf en de expertise in huis. Jordy heeft al meer dan 10 jaar ervaring als automonteur en daardoor veel kennis van diverse automerken. Ook werkt het bedrijf sinds kort weer nauw samen met diverse leasemaatschappijen waardoor ook de zakelijke klant bij ons aan het juiste adres bent.

Bij Auto Kuipers bent u welkom voor reparaties, onderhoud, schadeherstel, APK, (motor)storingen maar ook occasions, auto-import en montage van winter- en zomerbanden. Eigenlijk voor alles dus! Ongeacht bouwjaar, merk en type.. bij ons bent u aan het juiste adres. Naast de bredere technische kennis en expertise, is het volgende NIEUW in Scheveningen:

  • Is er een groter aanbod occasions
  • Importeren we auto’s uit het buitenland op aanvraag (we ontzorgen u in het hele traject)
  • Zijn we een officiële trekhaakcentrum-vestiging
  • Kunt u bij ons terecht voor het chippen van uw auto voor meer vermogen, trekkracht en een zuiniger brandstofverbruik
  • Zijn we ook thuis in elektrische-, hybride- of leaseauto
  • Behoudt u de fabrieksgarantie van uw nieuwe auto, u hoeft dus niet meer naar de dealer

We nodigen u uit om eens langs te komen bij de garage voor advies, vragen of gewoon voor een kop koffie. Jordy staat u graag te woord en leidt u met liefde rond in het vernieuwde bedrijf. Meer weten over het bedrijf kan via AutoKuipers.nl of mail uw vraag of wens naar info@autokuipers.nl en Jordy maakt geheel vrijblijvend een offerte voor u.