Onze nieuwe collega Wesley, aangenaam!

31-03-2023 13:04
Onze nieuwe collega Wesley, aangenaam!-2023-03-31 13:04:06

Sindskort hebben we een nieuwe collega automonteur in ons team: Wesley. Een bekend gezicht in Zoetermeer want hij heeft bijna 20 jaar gewerkt bij Garage Bos, ook gevestigd in de Hoornerhage.

Het vak is hem met de paplepel ingegoten want ook zijn vader heeft altijd in de garage gewerkt. Wesley is een echte allround automonteur, die zijn hand niet omdraait voor een distributieriem of trekhaak. We vroegen hem wat hij het liefste doet maar juist de diversiteit en afwisseling van werkzaamheden, vindt hij het leukste binnen ons bedrijf. “Ik vind het leuk om met meerdere monteurs samen te kunnen werken. Het is net een grote familie hier en iedereen is gelijk. Dat vind ik belangrijk om mijn werk dagelijks met veel plezier te kunnen uitoefenen.” aldus Wesley.

Deze week slaagde Wesley voor zijn tweejaarlijkse certificering als APK-keurmeester. Wij zijn blij met deze topper en ook al is hij slechts 5 maanden in dienst, het voelt alsof hij al jaren in ons team meedraait.  In een korte tijd heeft hij al veel meegemaakt binnen het bedrijf. Zo hielp hij op z’n vrije dag mee met de opbouw voor de kerstfeestavond voor de eenzame ouderen. Danste hij samen met zijn vriendin de sterren van de hemel op ons bedrijfsfeest. Was hij al aanwezig op twee beurzen samen met Melvin en andere collega’s. Kreeg hij alle hectiek mee van de autodiefstal begin dit jaar. En sloot hij aan bij twee Zoetermeerse feestjes met collega’s in Silverdome. Bedrijfsfeest of Silverdome.. Wesley maakt er dagelijks in de werkplaats samen met de andere collega’s ook een feestje van. Hij zingt namelijk in de werkplaats een aardig repertoire. Hij is om de vrijdag vrij, maar op de vrijdag dat hij er is… slaat hij zeker onze vrijdagmiddagborrel niet over!

We hebben nog één plekje vrij aan de bar op vrijdag. Lijkt dat jou leuk? Bekijk onze vacature.