Opening derde Kuipers vestiging in Leidschendam

14-06-2023 14:03
Opening derde Kuipers vestiging in Leidschendam-2023-06-14 14:03:01

Auto Kuipers opent derde vestiging in Leidschendam. Onder leiding van Glenn staan wij hier iedere werkdag voor u klaar.

Trots zijn wij om te vertellen dat wij op 1juni de deuren hebben geopend van Vakgarage Kuipers Leidschendam. Hiermee is ook het partnerschap tussen Melvin en Glenn een feit! Melvin en Glenn kennen elkaar al 15 jaar. Nadat Glenn hoorde dat de voormalige eigenaar van het pand aan de Damhouderstraat 19 in Leidschendam zijn werkzaamheden ging beëindigen, heeft het duo snel doorgepakt.

We zijn in Leidschendam gevestigd in het oude van van Vakgarage Dobbe. Het personeel van de garage hadden al een baan elders geaccepteerd voordat Melvin en Glenn in beeld kwamen. De voormalige garage was Nissan specialist en Kuipers trekt deze lijn door. Daarnaast richt Vakgarage Kuipers zich ook op alle andere merken. Met onze 15 jaar ervaring hebben we een flinke dosis expertise en ervaring in huis. 

We zijn in onze nieuwe vestiging geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. U kunt in deze vestiging terecht voor onderhoud aan uw (lease) auto maar ook voor reparaties, storingen en uw jaarlijkse APK. Binnenkort staat onze showroom ook vol met occasions.

Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen en verbouwen van de inrichting. Het kan deze maand zo nu en dan voorkomen dat wij even weg zijn om iets op te halen. Wij zijn te allen tijde te bereiken via telefoonnummer 070 317 0170 en via info@vakgaragekuipers.nl.

We hebben het plafond eruit gehaald en zwart gespoten, de vloer in de showroom vernieuwd, de receptie deels afgebroken, de muren en alle deuren geverfd. We gaan de kantine ook vernieuwen zodat het een fijne plek wordt voor personeel.

Een officiële opening vindt plaats in september. Ben je benieuwd? Je bent altijd welkom voor een kopje koffie (of thee). Lijkt het je leuk om als automonteur bij ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Glenn of Melvin via 0703170170.