Mag ik Patrick even spreken? Welkom Patrick!

29-06-2023 12:17
Mag ik Patrick even spreken? Welkom Patrick!-2023-06-29 12:17:18

Deze maand startte onze nieuwe collega aan de balie: Patrick. Wij zijn super blij met deze topper die samen met andere Patrick hét welkomstgezicht zijn van ons bedrijf.

Ter versterking van ons team, waren we op zoek naar een service adviseur voor achter de receptie. Een tweede Patrick eigenlijk, die alweer 5 jaar bij ons werkt en dagelijks bergen met werk verzet. Van het te woord staan van klanten, tot het bestellen van onderdelen en het aansturen van de werkplaats.. maar ook de koffiemachine spoelen of technisch meekijken naar een auto met problemen. Onze Patrick doet het met een glimlach. Vanwege de aanhoudende drukte werd het tijd voor versterking.De glimlach moet natuurlijk wel blijven!

Nieuwe Patrick startte 1 juni en komt meteen binnen met een flinke dosis kennis en ervaring. Hij heeft jarenlang bij de dealer gewerkt. Leuk om te weten dat hij voor zichzelf had bedacht: "Als Auto Kuipers ooit met een leuke functie komt, ga ik solliciteren!" En daar was dan ineens onze vacature. 

Nieuwe Patrick is nu bijna een maand in dienst en zit al heel erg op zijn plek. Hij heeft al veel geleerd, staat al onze klanten heel vriendelijk te woord en past goed in het team. 

Wat vind je er tot nu toe zelf van, Patrick?

 

We begrijpen dat we je over een paar jaar niet meer "nieuw" kunnen noemen. Daar moeten we nog maar wat op verzinnen! :)