Auto Kuipers door naar finale Beste Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023

28-07-2023 12:01
Auto Kuipers door naar finale Beste Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023-2023-07-28 12:01:33

Gisteren werd bekend gemaakt dat we in de top 3 zitten voor de Bovag titel Beste Autobedrijf van het Jaar 2023. Een plekje in de finale en daarmee mogen we ons ook officieel Beste Autobedrijf van Zuid Holland noemen.

In totaal zijn 3.200 onafhankelijke autobedrijven lid van BOVAG, dus deze nominatie en top 3 plek is al een enorme eer. Een mooie erkenning voor het vakmanschap en ondernemerschap van Auto Kuipers. Melvin vertelt trots: “We werken dagelijks met het hele team hard om consistent de beste service te bieden aan de klant. Op de nominatie hebben we zoveel mooie en leuke reacties mogen ontvangen van klanten, relaties, volgers en vrienden. We willen daarvoor iedereen enorm bedanken.” En gaat Kuipers winnen? “Daar gaan we wel voor natuurlijk! We hebben al veel geleerd. De keuring en bedrijfsscan geven ons nieuwe inzichten om sommige zaken mogelijk nog weer anders en beter te doen. In iedergeval om kritisch naar jezelf te kijken: waarom doen we wat we doen? Waarom werkt dat voor ons en wat kunnen we verbeteren? Dat is nu al winst en met door het feit dat we met deze top 3 plek onszelf de beste Garage van Zuid Holland mogen noemen, voelen we ons al winnaar. ”

Om de finale te halen is Auto Kuipers de afgelopen periode onder de loep genomen door een onafhankelijke keuringsinstantie. Ook is het bedrijf bezocht door mystery shoppers en mystery callers. De resultaten van beiden zijn beoordeeld door de vakjury, die vervolgens de drie finalisten heeft gekozen. Om de winnaar te kiezen, bezoekt de vakjury de komende tijd de drie finalisten. De winnaar van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023 wordt bekend gemaakt op 3 oktober 2023 tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG.