Kom jij werken bij het Beste Autobedrijf van Zuid Holland? Wij zoeken een automonteur!

15-08-2023 14:39
Kom jij werken bij het Beste Autobedrijf van Zuid Holland? Wij zoeken een automonteur!-2023-08-15 14:39:55

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in Zoetermeer. Ben je automonteur en wil jij werken bij het  beste (en leukste!) autobedrijf van Zuid Holland? Dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Met een team van 18 collega’s, verdeeld over 3 vestigingen werken wij dagelijks aan het onderhouden, herstellen en controleren van uiteenlopende auto’s. Van elektrische modellen tot young- en oldtimers. Wij monteren dagelijks trekhaken, voeren keuringen uit, in- en verkopen occasions, chippen auto’s en nog veel meer! Volop uitdagingen en opties om jezelf verder te ontwikkelen.

Heb je ervaring of ben je nog in opleiding? In beide gevallen nodigen we je uit om te solliciteren.

Onze nieuwe collega heeft:

  • ..een 1e of 2e monteursdiploma of is hier mee bezig;
  • ..ervaring in de autobranche, dat is een pré maar geen vereiste;
  • ..een nauwkeurige en vlotte werkwijze;
  • ..een sociale en stressbestendige houding;

Auto Kuipers is een jong merkonafhankelijke garage. Het Bovag autobedrijf is al bijna 15 jaar een begrip in Zoetermeer en omstreken en heeft inmiddels 3 vestigingen. De kracht van het bedrijf is de snelle en eerlijke service naar de klant. We denken graag mee met de klant. Dit jaar zijn wij in de race om Beste Autobedrijf van het Jaar 2023 te worden. Door de nominatie, mogen we onszelf al het Beste Autobedrijf van Zuid Holland noemen.

Waarom solliciteren?
We bieden jou een leuk salaris, doorgroeimogelijkheden en een topteam van 18 kundige maar gezellige monteurs. Een jong team dat écht samenwerkt en op elkaar kan bouwen en regelmatig verrassende teamuitjes heeft.

Voldoe je aan bovenstaande wensen? Dan zijn we op zoek naar jou! Mail ons jouw motivatiebrief met CV naar wendy@autokuipers.nl.