Zoetermeer sluit werkplaats voor diner- en feestavond 90 Zoetermeerders

27-12-2022 11:49
Zoetermeer sluit werkplaats voor diner- en feestavond 90 Zoetermeerders-2022-12-27 11:49:15

Na maanden aan voorbereidingen was het deze maand zo ver, een diner- en feestavond in kerststijl voor Zoetermeerders die wel een lichtpuntje konden gebruiken.

Het was vervroegd kerst vorige week vrijdag voor 90 Zoetermeerders die aanwezig waren op onze feestavond. Wat afgelopen zomer als een idee begon, kreeg steeds serieuzere vormen en er gingen maanden van voorbereidingen aan vooraf. “De avond heeft me zo goed gedaan, heb er zelfs een vriendin aan overgehouden. Een avond om nooit te vergeten. Heel aardig personeel, de kerstman was er zelfs en ook de muziekband was erg goed, heel erg bedankt!” En ook in de taxi’s terug naar huis werden er volop gegevens uitgewisseld.. sommige ouderen die kampen met eenzaamheid woonden namelijk praktisch in dezelfde straat. Dit is alles waar we het deden!

We zijn de afgelopen dagen overspoeld met belletjes, mailtjes en zelfs cadeautjes en lieve kerstkaarten als bedankje. Nooit eerder was onze werkplaats gesloten. Niet in een lockdown of tijdens een vakantie. Voor het eerst in bijna 15 jaar tijd, gingen we 1,5 dag dicht. Wij danken onze klanten voor het begrip. Wat een avond was het vrijdag.. de sfeer, de mensen, het samenzijn… er werd gegeten, gedanst, gelachen maar soms ook even gehuild. Het was geweldig en mooier dan we van te voren hadden bedacht. Een avond om niet te vergeten voor 90 Zoetermeerders.

De toppers van Hotax Taxi Centrale brachten met veel liefde en zorg senioren en mensen zonder vervoer naar onze locatie. Rini van Solingen die normaal boeken schrijft en lezingen geeft over Agile, was voor 1 avond de vrolijke kerstman die de deur open deed en de hele avond aanwezig was. Samen met het draaiorgel van de Zoetermeerse Markt die kerstmuziek speelde maakte het de aankomst compleet. Remco van Mdinner die normaal achter zijn marktkraam staat moest ineens voor 90 man een drie gangenmenu verzorgen en wat deed hij dat geweldig! We willen alle lieve feestgangers bedanken die deze avond aanwezig waren. Alle sponsoren die financieel een steentje hebben bijgedragen zonder daar ook maar iets voor terug te verwachten. Alle lieve klanten die in het potje op de balie of via een betaalverzoek hebben gedoneerd. Alle ondernemers uit Zoetermeer die kosteloos een prijs beschikbaar hebben gesteld voor de bingo. Blomsma Groep die kosteloos een fantastisch doek voor ons maakte wat zoveel sfeer creëerde! Samen met Seran's lichtkonen van Artistic productions. De lieve dames die deze avond met een grote glimlach de bediening hebben gedaan. Maar ook een luisterend oor boden. Onze collega’s, vrienden & familie die zich de dagen voorafgaand en de avond zelf extra hebben ingezet om dit met ons tot een groot succes te maken.

Nogmaals bedanken we alle sponsoren: Astralift, Stichting Max Maakt Mogelijk, LKQ Fource, Remto Automaterialen B.V., Thai Gym Zoetermeer, Meerzicht en Van Maanen, ADA Carcleaning, Caruse Multimedia, Jongerius Bakker, Fortune Coffee, De Autopoetser, Jumbo Supermarkten, Nederlof Mode, Boksend Groeien, 't Goude Hooft, Beautybless, BK Nederland, Totaal VvE Beheer Den Haag en omstreken, Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, De Bestelbox, Wendy’s Bloemen en Roem Bier.

Of we volgend jaar weer zo'n groots event organiseren, weten we nog niet. Wellicht in een andere vorm, op een ander tijdstip of met een jaar ertussen. Wil je alvast met ons meedenken? Neem dan contact op met Wendy via wendy@autokuipers.nl.