Het team van Auto Kuipers in Zoetermeer
Het team van Auto Kuipers in Den Haag
Auto Kuipers is in Leidschendam aangesloten bij Vakgarage

 

 

sFrTxMhJ4Yt9yPc0hupPiDGO05CcpoeotIYV3AP1.png

Zoetermeer | Den Haag | Leidschendam

 

Vestiging Zoetermeer

Auto Kuipers Zoetermeer is al bijna 15 jaar actief in de regio maar ook ver daarbuiten. In 2017 werd de Zoetermeerse garage uitgeroepen tot Beste Autobedrijf van Zuid Holland. Met een team van 12 personen staan wij altijd voor u klaar met de beste service . APK, schadeherstel en reparaties maar ook chiptuning, trekhaakmontage, auto import en de in- en verkoop van occasions. Ook werken wij met samen met alle leasemaatschappijen zodat je ook met uw zakelijke auto altijd bij ons terecht kunt. In de grote showroom staan maar liefst 45 occasions voor ieder budget en iedere wensenlijst. Staat uw droomauto er niet bij? Wij helpen je graag vrijblijvende met de zoektocht naar de auto die je voor ogen hebt. Wij kunnen je assisteren bij het importeren van de auto, een aankoopkeuring uitvoeren of het gehele importtraject uit handen nemen. Zes dagen in de week en twee avonden staat het team onder leiding van Melvin Kuipers voor je klaar.

 

Vestiging Scheveningen

De vestiging Auto Kuipers Den Haag staat al meer dan 5 jaar bekend als een echte buurtgarage voor Scheveningen en de wijde omgeving. Onder leiding van Jordy Kuipers staat het team 5 dagen in de week voor zijn klanten klaar. Wat maakt deze vestiging zo uniek? Door het persoonlijke contact en de vergaande service zijn wij voor velen een vast adres voor alles op het gebied van auto’s. Voor uw jaarlijkse APK, schades en reparaties maar ook onderhoud en de in- en verkoop van occasions zijn wij uw partner. Met ons team van 5 man staan we altijd voor u klaar! Wij zijn specialist op het gebied van trekhaakmontage en chiptuning. Voor vele bedrijven beheren en onderhouden wij het wagenpark. We werken samen met alle leasemaatschappijen en dus bent u zowel zakelijk als privé altijd van harte welkom bij ons.

 

 

 

Vestiging Leidschendam

Sinds 1 juni 2023 hebben we een derde vestiging erbij: Vakgarage Kuipers in Leidschendam. Op de voormalige plek waar Vakgarage Dobbe was gevestigd. In deze volledig vernieuwde vestiging heeft Glenn de dagelijkse leiding over een team van in totaal 3 medewerkers. In deze vestiging onderhouden wij alle automerken. Je kunt hier terecht voor je jaarlijkse APK, schadeherstel aan jouw auto, reparaties & onderhoud, maar ook voor occasions en het inruilen van jouw eigen auto, zit je hier goed. Ook hier zijn wij trekhaakspecialist en werken we samen met bijna alle leasemaatschappijen.

Vestiging Autoschade Zoetermeer

Op 1 juni 2024 heeft Melvin Kuipers het stokje overgenomen van het autoschadebedrijf van Rob Roelofswaert. Met deze overname heeft Auto Kuipers alle facetten op het gebied van mobiliteit in eigen beheer.
Wij voerden al taxaties uit bij schade maar moesten bij complexe schades het werk uitbesteden. Vanaf nu hebben wij alles in eigen beheer. Dit betekent consistentie in kwaliteit en service die je al van ons gewend bent.
We verzorgen ook voor de administratieve afwikkeling. Voor kleine schades, grote schades, vergoed en niet vergoed.