Voor schadeherstel kunt u altijd bij Auto Kuipers terecht.

Autoschade Kuipers

Sinds 1 juni heeft Auto Kuipers Schadeherstelbedrijf Roelofswaert overgenomen. In onze nieuwe vestiging aan de Fokkerstraat 14-16 staat een team van 5 specialisten voor je klaar om de meest uiteenlopende schades, weer als nieuw te herstellen.
Met deze ontwikkeling ben je met al jouw autozaken bij ons aan het goede adres. Naast onderhoud, keuringen en herstel kun je nu ook bij de meest complexe schades bij ons terecht. Wij zorgen ook voor de complete administratieve afwikkeling met de verzekering en voeren taxaties uit. Wil je vrijblijvend langs komen om te bepalen wat een schade gaat kosten? Rijd dan eens langs bij de garage. Voor het herstellen van schades maken wij gebruik van de modernste technieken en lakken. We maken gebruik van originele onderdelen. In overleg is het ook mogelijk om te kiezen voor gebruikte- of imitatie onderdelen. Dit is gunstig als je de schade niet vergoed krijgt maar je auto toch graag netjes wilt herstellen.

Wij proberen de schade zo nauwkeurig én snel mogelijk voor jou op te lossen. Heb je toch vervangend vervoer nodig of wilt je thuis (of op werk) gehaald én gebracht worden vanaf ons bedrijf, is dit uiteraard geen probleem.

Wij geven van te voren altijd door wat de kosten zijn en hoe lang we de tijd nodig hebben. Wij vinden transparantie hierin heel belangrijk zodat de klant altijd vooraf weet waar hij/zij aan toe is.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend schadehersteladvies of om een afspraak in te plannen.